PÁLINKA KÉSZÍTÉS FOLYAMATA // CÍMKE
A jó pálinka alapja a kiváló gyümölcs, a megfelelő cefrézés és végül egy hibátlan főzőberendezés, melyhez társul egy kitűnő főzőmester is, aki pontosan tudja, hogy mikor kell leválasztani az előpárlatot a középpárlattól. Ezt a folyamatot mutatja be a címke játékos, színes illusztrációkkal.
![plainka_cimke_osszes_2 pálinka címke pálinkakészítés folyamatábra](https://knoblauhlilla.hu/wp-content/uploads/2021/01/plainka_cimke_osszes.jpg)
![plainka_cimke_szilva_kozeli](https://knoblauhlilla.hu/wp-content/uploads/2021/01/plainka_cimke_szilva_kozeli.jpg)
![plainka_cimke_cefre](https://knoblauhlilla.hu/wp-content/uploads/2021/01/plainka_cimke_cefre.jpg)
![palinka_cimke_eloutoparlat](https://knoblauhlilla.hu/wp-content/uploads/2021/01/palinka_cimke_eloutoparlat.jpg)
![palinka_cimke_egymas_mogott](https://knoblauhlilla.hu/wp-content/uploads/2021/01/palinka_cimke_egymas_mogott.jpg)
![palinka_cimke_palinka_kozeli](https://knoblauhlilla.hu/wp-content/uploads/2021/01/palinka_cimke_palinka_kozeli.jpg)
![Palinka-cimke-GIF](https://knoblauhlilla.hu/wp-content/uploads/2021/01/Palinka-cimke-GIF.gif)